26 Eylül 2011 Pazartesi

Turkcell'den trafik sorununa çözüm

Turkcell, ‘Turkcell YolBilgisi’ uygulaması ile büyük şehirlerde trafikte kaybedilen süreyi azaltacak. Uygulama, 3 Ekim 2011’e kadar ücretsiz olacak.
TURKCELL, büyük şehirlerde yaşayan müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak ve trafikte kaybettikleri süreyi azaltacak bir uygulamaya imza attı. Türkiye’nin en kapsamlı navigasyon ve trafik durumu bilgisini cebe getiren ‘Turkcell YolBilgisi’ adlı uygulama, 500 binden fazla adres ve ilgi noktası ile bilinmeyen noktalara sesli yönlendirme yaparak kolayca ulaşım sağlayacak. Bunun yanı sıra uygulama, 20 büyük ilde rotayı belirlerken, en hızlı güzargahı hesaplayarak trafikte kaybedilen zamanı da en aza indirecek. Uygulamanın hız limitlerinin aşılması halinde ekrandan uyarı verdiğini belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın “Uygulama, en yakın eczane, benzin istasyonu ya da otoparkı bulma ve fiyat bilgilerini öğrenebilme, İstanbul’da yaşayanlar için yol tarifi alırken istediği köprüyü seçebilme gibi özellikleriyle fark yaratıyor. Turkcell müşterileri, uygulama ile bulunduğu konumu ya da belli bir noktayı dilediği kişiyle de paylaşabiliyor” dedi. iPhone ve Android işletim sistemli cep telefonlarıyla uyumlu olan uygulamadan Turkcell’liler 31 Ekim 2011’e kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Kampanya sonrasında ise faturalı aboneler KDV ve ÖİV dahil aylık 6 TL, ön ödemeli aboneler ise haftalık 1.50 TL ödeyerek uygulamayı kullanabilecek. EDGE veya 3g üzerinden kullanım esnasında da veri ücreti alınmayacak.

Turkcell Yolbilgisi cebe nasıl yüklenir?

Turkcell YolBilgisi, iPhone ve Android işletim sistemli cep telefonlarıyla uyumlu. iPhone sahipleri uygulamayı AppStore ya da iTunes üzerinden ücretsiz indirebiliyor. (http://trcll.im/yolbilgisi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın... Bir teşekkürü çok görmeyin.