4 Ekim 2012 Perşembe

Türkiye - Romanya Maç Biletleri satışta

A Milli Takımımızın, Romanya ile 12 Ekim 2012'de oynacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmasının bilet satışları başladı.
FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın biletleri internet üzerinden sadece "www.tff.org" adresinden ve FB Şükrü Saracoğlu Stadı gişelerinden alabilecek.
Kategori fiyatları sırasıyla 20, 30 ve 50 TL olarak belirlenen biletlerden, Türkiye-Estonya karşılaşmasında olduğu gibi hizmet veya işlem bedeli alınmayacak. İnternetten alım yapan futbolseverlere biletleri, Sürat Kargo güvencesiyle ücretsiz olarak ulaştırılacak.

GİŞEDEN SATIŞLAR BÜGÜN BAŞLIYOR
Futbolseverler, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 12 Ekim günü saat 20.30'da oynanacak karşılaşmanın biletlerini, tff.org adresinin yanı sıra 10.00-17.30, maç günü ise 09.00-21.15 saatleri arasında gişelerden satın alabilecek. Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının oynanacağı 7 Ekim Pazar günü ise, Türkiye-Romanya maçının biletlerinin gişeden satışına ara verilecek.

Bu arada futbolseverlerin olası soruları için "www.tff.org"da Soru-Cevap bölümü açılırken, "444 4 833" numaralı çağrı merkezi de maç saatine kadar gelecek tüm soruları cevaplandıracak. SSS için tıklayınız...

MİLLİ TAKIM FORMASI DA TFF.ORG'DAN SATILIYOR
Türkiye Futbol Federasyonu, 2014 FIFA Dünya Kupası yolunda büyük önem taşıyan Türkiye-Romanya karşılaşması öncesi bir ilki daha gerçekleştiriyor. TFF ve NIKE işbirliğiyle "www.tff.org" üzerinden Milli Takım forması satışına da devam ediliyor. 60 TL'den Milli Takım formalarını alan futbolseverler, yurt içinde ücretsiz kargo fırsatından yararlanıyor.

BİLET VE FORMA SATIŞINDAKİ İLKLER NE GETİRDİ
Türkiye-Estonya karşılaşması öncesinde tff.org üzerinden maç bileti satışıyla bir ilki gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu, Romanya karşılaşması öncesinde biletin yanı sıra başka bir ilk olan milli takım forma satışını da hayata geçirdi.

TFF'nin son iki milli maç öncesinde uygulamaya koyduğu bu yenilikle futbolseverlerler, maç biletlerine adreslerinde ücretsiz teslimatla ulaştı.

Ay-yıldızlı forma satışında da benzer sonuçlar elde edildi. Türkiye'deki futbolseverler, ay-yıldızlı formayı, tff.org üzerinden ücretsiz kargo hizmetiyle satın aldı. 44 farklı şehirden milli forma talebi geldi. Gurbetçilerimiz ise, kargo bedeli karşılığında yaşadıkları şehirlerde, milli takımımızın formasına kavuştu.

A Milli Takım'ımızın fikstürü şu şekilde oluştu:
12 Ekim 2012 Türkiye - Romanya
16 Ekim 2012 Macaristan - Türkiye
22 Mart 2013 Andorra - Türkiye
26 Mart 2013 Türkiye - Macaristan
6 Eylül 2013 Türkiye - Andorra
10 Eylül 2013 Romanya - Türkiye
11 Ekim 2013 Estonya - Türkiye
15 Ekim 2013 Türkiye - Hollanda

kaynak:tff.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın... Bir teşekkürü çok görmeyin.