11 Aralık 2013 Çarşamba

Galatasaray - Juventus maçı 15.00'te

Galatasaray - Juventus maçı 15.00'te...
Galatasaray - Juventus maçı 15.00'teYoğun kar yağışı nedeniyle dün akşam 31'inci dakikada tatil edilen Galatasaray - Juventus Şampiyonlar Ligi maçının bugün 15.00'te oynanacağı açıklandı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre 15.00'te başlayacak maça, dün akşam kaldığı yerden devam edilecek.

Galatasaray takımı oyuncularının kaldıkları otelden ayrılarak stada hareket ettiği belirtiliyor.

Türk Telekom Arena'nın zemininde inceleme yapan hakemler ve UEFA yetkililerinin zeminin durumunu beğendiği ve saha çizgilerinin belirginleştirilmesini istediği kaydedildi.

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?
TT Arena'da oynanan karşılaşmanın 23. dakikasında yoğun kar yağışı başladı. 10 dakika içerisinde saha zemini bembeyaz oldu. Portekizli hakem Pedro Proenca, kırmızı topun kullanılmasını istedi, 32. dakikada çizgiler kaybolunca maçın hakemi oyuncularla biraraya geldi ve soyunma odasına gidildi.

Öte yandan stat hoparlöründen yapılan anonsta maçın hakeminin mücadeleyi 20 dakika ertelediği duyuruldu. Aralıklarla sahaya çıkan hakem Proenca, maçı tatil etti.

TT Arena'da sonucu merakla beklenen maça kar yağışı damga vurdu. 25. dakikadan itibaren yağmaya başlayan kar yağışı, sahayı beyaza boyadı.

Hekem Pedro Garcia ise, saha çizgilerinin de kaybolması nedeniyle 33. dakikasında maçı durdururdu ve iki takımı da soyunma odasına gönderdi.

15-20 dakikalık bir bekleyişin ardından da Portekizli hakem maçın tatil edildiğini açıkladı.

UEFA önce resmi siteden yaptığı açıklamada karşılaşmanın bugün 14:00'de oynanacağını duyurdu. Ancak futbolun Avrupa'daki patronu daha sonra 14:00 olan maç saatini resmi siteden kaldırdı. Daha sonra da saati 15.00 olarak düzeltti.

Kar yüzünden dün yarıda kalan Galatasaray-Juventus maçı saat 15.00'te kaldığı yerden devam edecek.Galatasaray-Juventus mücadelesi kar yüzünden bugüne ertelendi. Maç, 32. dakikasından itibaren kaldığı yerden devam edecek. 13 dakika oynandıktan sonra 15 dakikalık devre arasına girilecek ve ardından 2. yarı oynanacak.

Karşılaşmayı Star TV'den canlı izleyebilirsiniz.
ajanslar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın... Bir teşekkürü çok görmeyin.