18 Kasım 2011 Cuma

Milli Takım'da Av Mevsimi başladı

A Milli Takım'da Abdullah Avcı dönemi.
TFF, A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Abdullah Avcı'nın getirildiğini resmen açıkladı. Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörü olarak Abdullah Avcı ile anlaştı.

Yardımcısı Okan Buruk oldu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü’ne getirilen Abdullah Avcı’nın yardımcılığını Okan Buruk yapacak.
Guus Hiddink döneminde A Milli Takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Okan Buruk, yeni dönemde Abdullah Avcı’nın yardımcısı olarak çalışacak.
A Milli Takım’da kaleci antrenörlüğüne ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un kaleci antrenörü Haluk Güngör getirildi.
Bu arada, A Milli Takım’da istatistikçi görevini ise İbrahim Menderes yapacak.
Öte yandan, A Milli Takım’da Hiddink’in yardımcısı olarak görev yapan Oğuz Çetin ile ilgili bir çalışma olmadığı bildirildi.

AVCI'DAN İLK AÇIKLAMA

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, ilk açıklamasını yaptı.
Federasyon binasında sözleşme imzaladıktan sonra Milli Takım Teknik Direktörü olarak ilk kez basın karşısına çıkan Abdullah Avcı, şöyle konuştu:
"5,5 senemi geçirdiğim İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bütün çalışanlarına, emek veren herkese teşekkür ediyorum. TFF Başkanı Aydınlar ve yönetim kuruluna bana böyle bir görevi layık gördükleri için de teşekkür ediyorum. Türk futbolunun yapılanması için gerekli çalışmalara yarından itibaren başlayacağız."
Avcı, sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u çalıştıracağıyla ilgili haberler üzerine ise, "Böyle bir şey yok. Yarından itibaren sadece A Milli Takım için değil, Türk futbolunun yapılanması için çalışacağız" dedi.

BAŞKAN AYDINLAR: "YENİ DÖNEM BAŞLIYOR"
Abdullah Avcı'nın imza töreninde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 9 Eylül'de açıkladığımız yeniden yapılandırma doğrultusunda adımlar atıyoruz. Ekim ayında Genç Milli Takımları, A Milli Takım'a bağlamıştık. Bugün de Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü olduğunu sizlerle paylaşıyoruz" dedi.
Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Kendisi bu görevi aldı. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Süreçteki yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne de teşekkür ediyorum. Son olarak Guus Hiddink'e de sözleşme feshinde gösterdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunları da kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
Abdullah Avcı ayrıca son 5.5 senesini geçirdiği Büyükşehir Belediyespor camiasına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın... Bir teşekkürü çok görmeyin.